Discuscompleet Rio Negro door de jaren heen

Aquariumspeciaalzaak met een ruim assortiment

Discuscompleet Rio Negro is in 2009 opgericht vanuit een samenwerking tussen Leo Lammerse en Melvin Sengers. In 2014 is Discuscompleet Rio Negro een eenmanszaak geworden nadat Leo met pensioen is gegaan.

De winkel wordt nu door Melvin gerund. Als voormalig laborant, is een grote kennis omtrent waterchemie voorhanden. Tevens is in 2006 de cursus visziekten met goed gevolg afgerond. Dus voor al uw problemen met uw vissen kunt u bij mij terecht.

In 2014 is Discuscompleet Rio Negro door Diskuszucht Stendker uitgeroepen tot gecertificeerd dealer. Wat inhoud dat aan alle voorwaarden voor het optimaal houden van discusvissen wordt voldaan.

In 2015 is Discuscompleet Rio Negro 2x zo groot geworden door het naastgelegen pand erbij te betrekken. Door de enorme groei in klandizie en producten, was de uitbreiding een must. Door de ruimere opzet van de winkel, straalt deze meer rust uit. Tevens is er plek om rustig een kopje koffie te drinken en te genieten van alle mooie vissen.

Sinds 2018 voldoet Discuscompleet Rio Negro aan de eisen gesteld in het besluit houders van dieren: vissen. Tevens zijn wij door de SBB erkend als leerbedrijf. Dus heb je ambitie om in een gespecialiseerde aquariumspeciaalzaak te gaan werken, kom dan stage bij ons lopen!

U ziet wel dat wij all round zijn en veel in huis hebben. Een bezoek aan de winkel loont altijd de moeite. Wij proberen onze klanten een uitstekende service en no-nonsense voorlichting te geven met goede kwaliteit vissen, planten en andere materialen en wij hanteren een prijsvriendelijk beleid.

Tot ziens in Westzaan!